Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / EN
Italia
Nederland
Portugal / PT
Schweiz
Suisse
Suomi / FI
Sverige / SV
Svizzera
USA / EN
Россия / RU
中国 / ZH-Hans
日本 / JP
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Courgettesalade met Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
2 middelgrote courgettes, in de lengte in fijne plakken gesneden
80 g Gruyère AOP, in fijne staafjes
Peper en zout
Vinaigrette:
2 el citroensap
2 el olijfolie
1 kl kappertjes, gespoeld
1 sjalot, gehakt
1 knoflookteen, gehakt
Garnituur
2 plakken rauwe ham, geroosterd
Voorbereiding
Vinaigrette: meng in een kom het citroensap, peper en zout.
Voeg ten slotte de olijfolie toe. Meng. Voeg de kappertjes, sjalot en knoflook toe. Zet koel.
Stoom de courgettes gedurende 1 tot 2 minuten.
Meng in een kom de courgettes met de vinaigrette.
Verdeel de courgettes en de staafjes Gruyère AOP over de borden.
Versier met de tot chips gebroken rauwe ham.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
40 min.
Zonder vlees
Kwarktaart
Zonder vlees
Fondue met Vacherin Mont-d’Or AOP
Zonder vlees
Bloementoasts met Emmentaler AOP
10 min.
Vijgen gevuld met gerookte eendenborstfilet en Tête de Moine AOP
Zonder vlees
Sbrinz AOP-feuilleté (bladerdeeg) met groene groenten en Schabziger(kruidkaas)-saus
Zonder vlees
Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP