Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Croque-monsieur Berger met Emmentaler AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
4 sneetjes wit plaatbrood
Emmentaler AOP
Verse geitenkaas
Boter
Witten uien
Een teentje knoflook
Paprika
Courgette
Zwarte olijven
Verse tijm
Platte peterselie
Zout
Peper
Espelette-peper
Voorbereiding
Uiencompote
De uien aanzweten in een pan met olijfolie. 15 minuten laten stoven.
Op het einde van het stoven een teentje gehakte knoflook toevoegen.
Kruiden met peper en zout en een snuifje verse tijm.
Groenten
De groenten grof snijden en ze apart koken in gezouten water.
De groenten en de olijven in blokjes snijden als ze gaar zijn.
Alle groenten, uien en olijven in een slakom doen en op smaak brengen met zout en peper.
De peterselie fijn hakken en toevoegen aan het groentemengsel.
Bereiding
Twee sneetjes brood aan de buitenkant beboteren
De roomkaas aan de ene kant smeren en de verse geitenkaas aan de andere kant.
Op smaak brengen met zout en peper en een snufje Espelette-peper toevoegen aan de verse geitenkaas
De geraspte Emmentaler AOP op de andere binnenste plak leggen
De groenten over de Emmentaler AOP verdelen
Afsluiten met het tweede sneetje brood met de geitenkaas aan de binnenkant
In een croquetoestel roosteren of 5-6 minuten aan elke kant op een laag vuurtje bakken tot de kaas gesmolten is en het brood knapperig.
Bon
Appétit