Croque-monsieur Dandy met Emmentaler AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

  • 4 sneetjes wit plaatbrood
  • Emmentaler AOP
  • Gestoofde ham in chiffonnade
  • Boter
  • Cream cheese
  • Nieuwe uien
  • Fleur de sel met truffel
  • Witte peper
  • Poedermuskaat

Voorbereiding

  1. Twee sneetjes brood aan de buitenkant beboteren
  2. De binnenkant besmeren met roomkaas, bestrooien met nootmuskaat en op smaak brengen met zout en peper.
  3. De geraspte Emmentaler AOP op een binnenste snee leggen, vervolgens de dunne plakjes ham in chiffonade toevoegen en bedekken met Emmentaler AOP
  4. De lente-uitjes in dunne plakjes snijden en ze lichtjes strooien voordat u de croque sluit met het tweede sneetje brood (met de boterkant naar buiten).
  5. De croques in een croquetoestel roosteren of 5-6 minuten aan elke kant op een laag vuurtje bakken tot de kaas gesmolten is en het brood knapperig.
Bon
Appétit