Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Croque-monsieur Dandy met Emmentaler AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Delen
Ingrediënten
4 sneetjes wit plaatbrood
Emmentaler AOP
Gestoofde ham in chiffonnade
Boter
Cream cheese
Nieuwe uien
Fleur de sel met truffel
Witte peper
Poedermuskaat
Voorbereiding
Twee sneetjes brood aan de buitenkant beboteren
De binnenkant besmeren met roomkaas, bestrooien met nootmuskaat en op smaak brengen met zout en peper.
De geraspte Emmentaler AOP op een binnenste snee leggen, vervolgens de dunne plakjes ham in chiffonade toevoegen en bedekken met Emmentaler AOP
De lente-uitjes in dunne plakjes snijden en ze lichtjes strooien voordat u de croque sluit met het tweede sneetje brood (met de boterkant naar buiten).
De croques in een croquetoestel roosteren of 5-6 minuten aan elke kant op een laag vuurtje bakken tot de kaas gesmolten is en het brood knapperig.