Fusilli met spinazie, pijnboompitten en Gruyère

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 400 g fussili (spiraalvormige noedels)
  • 1 sjalot, in reepjes gesneden
  • 1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
  • 50 g boter
  • 400 g fijne spinazie
  • Zout, zwarte peper uit de molen
  • 30 g pijnboompitten, geroosterd
  • 100 g Gruyère AOP, geraspt

Voorbereiding

  1. Fusilli in kokend zout water al dente koken en afgieten.
  2. Sjalot en knoflook in de boter fruiten. Spinazie toevoegen, op smaak brengen, bakken totdat hij is geslonken en dan in een zeef laten afdruipen.
  3. De fusilli met de spinazie mengen. Op voorverwarmde borden schikken en met pijnboompitten en Gruyère bestrooien.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept