Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / EN
Italia
Nederland
Portugal / PT
Schweiz
Suisse
Suomi / FI
Sverige / SV
Svizzera
USA / EN
Россия / RU
中国 / ZH-Hans
日本 / JP
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Fusilli met spinazie, pijnboompitten en Gruyère
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
400 g fussili (spiraalvormige noedels)
1 sjalot, in reepjes gesneden
1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
50 g boter
400 g fijne spinazie
Zout, zwarte peper uit de molen
30 g pijnboompitten, geroosterd
100 g Gruyère AOP, geraspt
Voorbereiding
Fusilli in kokend zout water al dente koken en afgieten.
Sjalot en knoflook in de boter fruiten. Spinazie toevoegen, op smaak brengen, bakken totdat hij is geslonken en dan in een zeef laten afdruipen.
De fusilli met de spinazie mengen. Op voorverwarmde borden schikken en met pijnboompitten en Gruyère bestrooien.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Varkenshaas met Tilsiter-vulling en rode wijn-botersaus
Zonder vlees
Blinde vinken van kalfsvlees gevuld met Zwitserse kaas
Zonder vlees
Risotto met Vacherin Fribourgeois AOP geparfumeerd met Luikse siroop en fricassee van kardoen met truffel
50 min.
Hachis parmentier met bospaddenstoelen en Gruyère AOP
Zonder vlees
Salade van komkommer en watermeloen met munt en Appenzeller®
Zonder vlees
Wafels met fijne kruiden en Gruyère AOP