Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Fusilli met spinazie, pijnboompitten en Gruyère
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
400 g fussili (spiraalvormige noedels)
1 sjalot, in reepjes gesneden
1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
50 g boter
400 g fijne spinazie
Zout, zwarte peper uit de molen
30 g pijnboompitten, geroosterd
100 g Gruyère AOP, geraspt
Voorbereiding
Fusilli in kokend zout water al dente koken en afgieten.
Sjalot en knoflook in de boter fruiten. Spinazie toevoegen, op smaak brengen, bakken totdat hij is geslonken en dan in een zeef laten afdruipen.
De fusilli met de spinazie mengen. Op voorverwarmde borden schikken en met pijnboompitten en Gruyère bestrooien.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
15 min.
Zwitserse clubsandwich met Appenzeller® en grisonvlees
Zonder vlees
Salade van kiemgroenten, wortelen, radijzen, sla, croutons en staafjes Emmentaler AOP
35 min.
Chiffonade van pasta met zalm, limoen, kruim van roggebrood en Tilsiter
120 min.
Aardappeltaart met spek, tijm en Gruyère AOP
50 min.
Zonder vlees
Gebakken asperges met Sbrinz AOP en dragon, met grissini en pistachenoten
Kalfsmedaillons gevuld met champignons en Appenzeller®