Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gegratineerde aardappelen, wittekool en Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
500 g wittekool, in fijne reepjes gesneden
500 g aardappelen, in dunne schijfjes gesneden
1 fijngesneden ui
3-4 el vloeibare room
1 el oreganoblaadjes
Zout, peper
150 g Gruyère AOP, geraspt
Voorbereiding
Meng de wittekool, aardappelen, ui en vloeibare room.
Giet alles in een grote rechthoekige vorm bedekt met bakpapier.
Voeg de oregano toe en kruid met zout en peper. Bestrooi met geraspte Gruyère AOP.
Gratineer 30 à 40 minuten op 220°C in een voorverwarmde oven.
Serveer op warme borden met een salade of vleesgerecht.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Tian van courgette, aubergine en gekonfijte tomaten met Vacherin Fribourgeois AOP en rozet van lamsfilet in vinaigrette van Luikse siroop
Varkensgebraad gevuld met zongedroogde tomaten, champignons en Appenzeller®
45 min.
Zonder vlees
Muffins met Appenzeller® en klaprooszaadjes, gevuld met geroosterde vijgen
Zonder vlees
Salade en gepaneerde Tomme Vaudoise
50 min.
Speltrisotto uit de Alpen met een tuile van Gruyère AOP Réserve
Zonder vlees
Tagliatelle met citroen, basilicum en Sbrinz AOP