Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gegratineerde aardappelen, wittekool en Gruyère AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
500 g wittekool, in fijne reepjes gesneden
500 g aardappelen, in dunne schijfjes gesneden
1 fijngesneden ui
3-4 el vloeibare room
1 el oreganoblaadjes
Zout, peper
150 g Gruyère AOP, geraspt
Voorbereiding
Meng de wittekool, aardappelen, ui en vloeibare room.
Giet alles in een grote rechthoekige vorm bedekt met bakpapier.
Voeg de oregano toe en kruid met zout en peper. Bestrooi met geraspte Gruyère AOP.
Gratineer 30 à 40 minuten op 220°C in een voorverwarmde oven.
Serveer op warme borden met een salade of vleesgerecht.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Salade van Griekse pasta met Emmentaler AOP en artisjokharten, bacon- en balsamicovinaigrette
Zonder vlees
Ramequins met L’Etivaz AOP
45 min.
Zonder vlees
Taart met 3 Zwitserse kazen en kerstomaten
Zonder vlees
Schnitzel van Emmentaler AOP met Appenzeller®
Zonder vlees
Quenelles met Appenzeller®
Zonder vlees
Kruiden-kaassoufflé