Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Gemarineerde kaas met vruchten en noten
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
300 g Tilsiter, mild, of Appenzeller®, in 1/2 cm dikke plakken gesneden
Marinade
1 dl witte wijn of appelsap
1 el venkelzaad
1 kaneelstokje
1 ui, in ringen gesneden
3-4 el suiker
Garnituur
1 appel en 1 peer, in plakjes gesneden
Een paar gedroogde vossenbessen en abrikozen, eventueel klein gesneden
Pistaches, gehakt
Voorbereiding
De kaas in driehoeken snijden.
Voor de marinade alle ingrediënten aan de kook brengen en iets laten inkoken. Afgedekt laten afkoelen.
Kaneelstokjes verwijderen. Kaas in de marinade leggen. Afgedekt een nacht in de koelkast marineren.
De gemarineerde kaas op de borden leggen en de marinade erover druppelen. Met de vruchten en de noten garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tilsiter
Appenzeller®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
60 min.
Zonder vlees
Macaronibiscuit met kerstomaten en Gruyère AOP
25 min.
Carpaccio van kort dichtgeschroeide snoekbaars met Sbrinz AOP
35 min.
Zonder vlees
Cupcakes met Appenzeller® Classic en zongedroogde tomaten, basilicumcrème
90 min.
Cordon bleu met zelfgemaakte ketchup
25 min.
Minihamburgers van kalfsvlees met Gruyère AOP
60 min.
Gepofte aardappelen gevuld met spekblokjes en Emmenaler AOP Classic