Harten van omelet met groenten en Le Gruyère AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
24 min.
Cook/bake time 24 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 wortel, geraspt
  • ¼ paprika, groen, geel en rood, fijngehakt
  • 2 jonge uien, in reepjes
  • 4 eieren
  • 50 g Gruyère AOP, geraspt
  • 1 el boter
  • zout, peper

Garnituur

  • 1 Spaanse peper, in schijfjes
  • blaadjes notensla

Voorbereiding

  1. Stoom gedurende 1 minuut de wortel, de paprika en de jonge uien. Zet apart. Klop in een kom kort de eieren los. Voeg de Gruyère AOP en de groenten toe. Voeg zout en peper toe.
  2. Verwarm de boter in een bakpan met antikleeflaag. Giet een lepeltje van het mengsel in een hartvormige uitsteekvorm. Sluit af. Gaar gedurende 8 minuten.
  3. Verdeel de harten over de borden. Garneer met schijfjes Spaanse peper en blaadjes notensla.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept