Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
In de oven geroosterde Tomme Vaudoise
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
37
min.
Delen
Delen
Cook/bake time37 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
4 aardappelen (krieltjes, Charlotte,...), in de lengte gehalveerd en gestoomd
1 rode ui, in plakjes
1 + 1 el olijfolie
1 tl tijm
4 Tommes Vaudoises (100 g per stuk)
1 tl pili pili (piri piri) in vlokken
zout, peper
Afwerking
een handvol veldsla
Voorbereiding
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng in een kom de aardappelen en de uien met 1 el olijfolie en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Rooster gedurende 15 minuten.
Maak in de Tommes Vaudoises inkepingen in de vorm van een kruis. Bestrijk ze met de resterende olijfolie en strooi er wat pili pili overheen. Laat de tommes 7 tot 10 minuten in de oven roosteren.
Afwerking
Verdeel de aardappelen en de uien over de borden. Plaats er een Tomme Vaudoise bovenop. Werk af met wat veldsla.