In de oven geroosterde Tomme Vaudoise

0.0 Sterren / 0 Stemmen
37 min.
Cook/bake time 37 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 aardappelen (krieltjes, Charlotte,...), in de lengte gehalveerd en gestoomd
  • 1 rode ui, in plakjes
  • 1 + 1 el olijfolie
  • 1 tl tijm
  • 4 Tommes Vaudoises (100 g per stuk)
  • 1 tl pili pili (piri piri) in vlokken
  • zout, peper

Afwerking

  • een handvol veldsla

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng in een kom de aardappelen en de uien met 1 el olijfolie en tijm. Breng op smaak met zout en peper. Rooster gedurende 15 minuten.
  2. Maak in de Tommes Vaudoises inkepingen in de vorm van een kruis. Bestrijk ze met de resterende olijfolie en strooi er wat pili pili overheen. Laat de tommes 7 tot 10 minuten in de oven roosteren.

Afwerking

  1. Verdeel de aardappelen en de uien over de borden. Plaats er een Tomme Vaudoise bovenop. Werk af met wat veldsla.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept