Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaas-meloen-salade met roze pepersaus
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Saus:
1 tl mosterd
1 tl honing
2 el witte balsamicoazijn
4 el raapolie
1 tl ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
1 el bieslook, gesneden
Zout
4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
1 zakje mozzarelline, afgedropen
Bieslook voor de garnering
Voorbereiding
Saus:
Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tilsiter
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Rösti’s met Appenzeller® en appelcompote
75 min.
Aardappelkroketten met spekjes en Emmentaler AOP
30 min.
Bagel met Appenzeller® en sjalotten-wijndressing
Focaccia met Gruyère AOP
Zonder vlees
Tagliatelle fonduta, gestoofde snijbiet met knoflook, Sbrinz AOP en Emmentaler AOP
Zonder vlees
Pistou van basilicum op basis van Gruyère d’Alpage AOP geserveerd met linguine. Spinazie, gekonfijte tomaten en walnoten