Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaas-meloen-salade met roze pepersaus
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Saus:
1 tl mosterd
1 tl honing
2 el witte balsamicoazijn
4 el raapolie
1 tl ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
1 el bieslook, gesneden
Zout
4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
1 zakje mozzarelline, afgedropen
Bieslook voor de garnering
Voorbereiding
Saus:
Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bereidingstip
Daarbij past knapperige baguette.
In plaats van meloenen 4 rijpe peren gebruiken.
Mozzarelline eventueel halveren.
Met gedroogde roze peperkorrels (baies roses) garneren.