Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / EN
Italia
Nederland
Portugal / PT
Schweiz
Suisse
Suomi / FI
Sverige / SV
Svizzera
USA / EN
Россия / RU
中国 / ZH-Hans
日本 / JP
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaas-meloen-salade met roze pepersaus
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Saus:
1 tl mosterd
1 tl honing
2 el witte balsamicoazijn
4 el raapolie
1 tl ingelegde roze peper, afgedropen, gehakt
1 el bieslook, gesneden
Zout
4 handvol bladsalades, bijv. eikblad, lollo
2 cavaillon-meloenen, ontpit, in blokjes gesneden
150 g pikante Tilsiter, met de dunschiller geschaafd
1 zakje mozzarelline, afgedropen
Bieslook voor de garnering
Voorbereiding
Saus:
Voor de saus alle ingrediënten mengen en zout toevoegen.
Bladsalade in schaaltjes schikken. Meloenen, Tilsiter en mozzarelline mengen en erover verdelen. Saus erover druppelen, garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tilsiter
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Pannetje knöpfli met pompoen
30 min.
Zonder vlees
CAKE AU GRUYÈRE AOP CLASSIC | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUE DES PÂTURAGES DE LA VALLÉE
Orloffgebraad met Emmentaler AOP, coppa en pistaches
Zonder vlees
Verloren cuchaule met Vacherin Fribourgeois AOP en gestoofde golden delicious met rozemarijn
65 min.
Zonder vlees
Millefeuille van courgette, tomaten en Gruyère AOP
22 min.
Zonder vlees
Rijkbelegde boterhammen met peultjes en roosjes Tête de Moine AOP