Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaascookies
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
30 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
30 min.
Ingrediënten
Voor ca. 36 stuks
150 g boter, zacht
1/4-1/2 tl zout (al naargelang het zoutgehalte van de Sbrinz)
1 eiwit, geklopt
100 g walnoten, gehakt
150 g rijpe Sbrinz AOP, geraspt
peper, cayennepeper, paprika
100 g meel
1/2 tl bakpoeder
ca. 18 walnoothelften, gehalveerd
Voorbereiding
Boter en zout tot schuim kloppen. Alle ingrediënten mengen en de kruiden toevoegen. Meel en bakpoeder erin zeven en goed omroeren.
Van het deeg walnoot-grote bolletjes met voldoende onderlinge afstand op een met bakpapier beklede bakplaat leggen en daarop een kwart walnoot zetten.
In het midden van de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 15 minuten bakken. Warm of koud serveren.
Voedingsinformatie
In plaats van walnoten kunt u ook hazelnoten gebruiken.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Sbrinz AOP