Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / EN
Italia
Nederland
Portugal / PT
Schweiz
Suisse
Suomi / FI
Sverige / SV
Svizzera
USA / EN
Россия / RU
中国 / ZH-Hans
日本 / JP
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Kaassalade
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
300 g Gruyère AOP, in fijne staafjes gesneden
100 g selderij, in fijne staafjes gesneden
100 g prei, in fijne reepjes gesneden
Saus:
180 g yoghurt, natuur
50 g raapjes, klein gesneden
3 el appelazijn
2 el raapolie
Zout, peper
Een weinig raaprasp en dille voor de garnering
Voorbereiding
Kaas, selderij en prei mengen, in schalen verdelen.
Voor de saus alle ingrediënten in de mixer fijn pureren en vervolgens kruiden. De saus over de kaas en de groenten druppelen, met raapjes garneren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Gevuld kalfsgebraad met Appenzeller®, tuinkruiden en hazelnoten
5 min.
Bundnerfleischrolletjes met Gruyère Classic AOP
25 min.
Zwitserse alpenmacaroni op de wijze van Gruyères
Surprise-eieren met Tomme Vaudoise
Zonder vlees
Noedels met asperges en kruidenpesto
Kleine bladerdeegpizza’s met courgette, garnalen met munt en Sbrinz AOP