Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Lauwe salade van gebakken witloof met cantharellen en Vacherin Fribourgeois AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 + 1 eetlepel olijfolie
8 witloof, schoongemaakt, in 2 gesneden
100 g cantharellen, schoongemaakt
Zout, peper
Saus met Vacherin Fribourgeois AOP
2 dl room
5 cl groentebouillon
50 g Vacherin Fribourgeois AOP, in blokjes
Garnituur: blaadjes waterkers
Voorbereiding
Saus met Vacherin Fribourgeois AOP
Verwarm de room met de groentebouillon in een steelpan.
Voeg de Vacherin Fribourgeois AOP toe en laat smelten.
Kruid met peper en houd warm.
Verhit een pan met 1 eetlepel olijfolie. Bak het witloof aan alle kanten.
Voeg wat water toe, dek af en laat 15 minuten stoven. Zet opzij.
Sauteer de cantharellen in de resterende olijfolie. Bewaar het bakvocht van de cantharellen en doe het bij de saus met Vacherin Fribourgeois AOP.
Dresseren
Verdeel het witloof en de cantharellen over de borden. Kruid met zout en peper. Nappeer met de saus van Vacherin Fribourgeois AOP.
Versier met blaadjes waterkers.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Vacherin Fribourgeois AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
50 min.
Cake met ham, bieslook en Gruyère AOP
Omelet van Appenzeller®
Zonder vlees
Kaas-meloen-salade met roze pepersaus
790 min.
Zadenbrood, Tomme Vaudoise en vijgenjam
24 min.
Harten van omelet met groenten en Le Gruyère AOP
Hamburger "Goddelijk genieten" met Appenzeller®