Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Millefeuille van courgette, tomaten en Gruyère AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
65
min.
Delen
Gemakkelijk
Delen
Cook/bake time65 min.
Ingrediënten
Voor 6 personen
8 kleine courgettes
120g Gruyère AOP
4 stevige tomaten
1 bosje peterselie en basilicum
Olijfolie
Zout
Peper
Voorbereiding
Was de tomaten, snijd ze in schijfjes, verwijder de pitten en laat ze drogen op keukenpapier. Was de courgettes, snijd ze in schijfjes en bak ze enkele minuten aan elke kant.
Snijd de kaas en kruiden fijn. Smeer de bodem en wanden van een kleine schotel met een diameter van 18 cm in met olijfolie.
Maak achtereenvolgens laagjes met courgette, kaas en tomaat en bestrooi regelmatig met peper en kruiden.
Bak 30 minuten in een warme oven (180°C). Haal uit de oven en laat enkele minuten afkoelen alvorens uit de schotel te halen. Bedek de millefeuille met geciseleerde basilicum en peterselie en serveer warm.