Minitaartjes met Vacherin Fribourgeois AOP en gedroogde vijgen

0.0 Sterren / 0 Stemmen
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor 12 à 16 taartjes

  • 1 vel bladerdeeg, kant-en-klaar
  • 4 koffielepels pesto, kant-en-klaar
  • 4 sneetjes rauwe ham, gehakt
  • 4 gedroogde vijgen, gehakt
  • 100 g Vacherin Fribourgeois AOP, in kleine blokjes
  • Peper

Garnituur

  • Enkele takjes tijm

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op het werkblad. Maak schijven van 8 cm in het deeg met een uitsteekvorm. Leg de schijfjes in vormpjes (6 cm Ø). Verdeel de pesto over de bodem van de taartjes.
  2. Meng de rauwe ham, vijgen en Vacherin Fribourgeois AOP. Verdeel dit mengsel over de bodem van de taartjes.
  3. Bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept