Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Olijven in een mantel
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 8 personen
150 g Gruyère, geraspt
150 g meel
1 afgestreken TL bakpoeder
paprika
120 g zachte boter
1 eiwit, geklopt
1 glas gevulde olijven
1 eidooier, geklopt, voor het bestrijken
Voorbereiding
1. Gruyère, meel, bakpoeder en kruiden mengen.
2. De boter in kleine vlokken erover verdelen, het eiwit toevoegen en alles tot een glad deeg mixen.
3. In folie verpakt in de koelkast minstens 30 minuten laten rusten.
4. De olijven in een zeef goed laten afdruipen.
5. Het deeg tot hazelnootgrote bolletjes vormen, in elk bolletje een olijf drukken en op een met bakpapier beklede bakplaat zetten.
6. Het deeg rondom de olijf met eigeel bestrijken de bolletjes in een voorverwarmde oven (200 °C) ca. 15 minuten bakken. Lauwwarm of koud serveren.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Emmentaler AOP met coulis van aardappel, groentetagliatelle en zwarte truffel
60 min.
Gepofte aardappelen gevuld met spekblokjes en Emmenaler AOP Classic
25 min.
Brochettes met Tête de Moine AOP met vijg en sinaasappel gekaramelliseerd met honing en tijm
40 min.
Aardappels à la risotto met champignons en Tête de Moine AOP
'Pizza'-sandwich met Emmentaler AOP
40 min.
Wraps met erwtjes en Gruyère AOP