Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Perenchutney met peperkoek en Tête de Moine AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
17
min.
Delen
Delen
Cook/bake time17 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Perenchutney:
2 peren, geschild, in partjes
1 tl gember, geraspt
rasp + sap van 1/2 citroen
2 el rietsuiker
1 mespunt nootmuskaat
1 mespunt gemalen kruidnagels
1 mespunt cayennepeper
4 plakken peperkoek
8 roosjes Tête de Moine AOP
Voorbereiding
1. Perenchutney: verwarm de peren, de gember, de rasp en het sap van de citroen, de rietsuiker, de nootmuskaat, de kruidnagel en de cayennepeper in een steelpan.
2. Laat 2minuten garen.
3. Verdeel de plakken peperkoek over de borden. Garneer met perenchutney en roosjes Tête de Moine AOP.