Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Salade van rode bieten, jonge wortels, sinaasappelvinaigrette en roosjes Tête de Moine AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Sinaasappelvinaigrette:
Sap van 1/2 sinaasappel
3 el sherryazijn
2 el hazelnotenolie
Een bosje van 8 kleine rode bieten met het loof, of 2 middelgrote rode bieten, in reepjes, rauw
1 handje salade van jonge blaadjes en loof van rode bieten
2 jonge wortels, in staafjes
Zout, peper
Afwerking:
Roosjes Tête de Moine AOP
Voorbereiding
Sinaasappelvinaigrette: meng in een kom het sinaasappelsap, de azijn en de hazelnotenolie. Zet apart.
Meng in een andere kom de rode bieten, de jonge slablaadjes, het loof van de rode bieten en de wortels.
Verdeel deze salade over de borden. Lepel er wat vinaigrette over. Garneer met de roosjes Tête de Moine AOP.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Minisandwiches met Sbrinz AOP en tomatenchutney
Vacherin Fribourgeois AOP-soep met gebakken eekhoorntjesbrood
18 min.
Zonder vlees
Bordje peer met L'Etivaz AOP
30 min.
Minicakes met chorizo en Appenzeller®
31 min.
Kip Saltimbocca met prosciutto en Appenzeller®
Gevuld kalfsgebraad met Appenzeller®, tuinkruiden en hazelnoten