Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Salade van Tête de Moine AOP met rucola en geroosterde kerstomaten
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
33 min.
Delen
Delen
Gemakkelijk
Minder
Verder lezen
Delen
Delen
Cook/bake time
33 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels olijfolie
250 g kerstomaten
1 eetlepel olijfolie
1 zakje rucola
Enkele zwarte olijven
6-8 roosjes Tête de Moine AOP
Zout, peper
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Balsamicovinaigrette: meng de balsamicoazijn, zout en peper in een kom. Voeg al roerend de olijfolie toe. Bewaar op een koele plaats.
Bestrijk de kerstomaten met olijfolie. Rooster ze 18 minuten in de oven. Zet opzij.
Meng de rucola met de vinaigrette in een kom. Verdeel over de borden met de kerstomaten, olijven en roosjes Tête de Moine AOP. Kruid met peper.
Aanbeveling
Heerlijk met knapperig stokbrood.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Tête de Moine AOP