Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Stokbrood met Le Gruyère AOP en knoflook
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
20 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
20 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
150 g Gruyère AOP Réserve
3 tot 5 teentjes knoflook
125 g magere of halfvolle séré
1 el mayonaise
2 tomaten
1 handvol malse spinaziebladeren
75 g grisonvlees
1 stokbrood
Peper en zout
Voorbereiding
Hak de knoflookteentjes fijn.
Voeg de séré, mayonaise, peper en het zout toe.
Snijd de tomaten in fijne plakjes.
Snijd de Gruyère AOP in krullen met een dunschiller.
Snijd het stokbrood doormidden en open het in de lengte.
Bedek de beide kanten met de séré.
Voeg de spinazieblaadjes, het grisonvlees, de Gruyère AOP en de plakjes tomaat toe.
Sluit het brood en snijd het in tweeën.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Le Gruyère AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
20 min.
Zonder vlees
Croque monsieur van kruidkoek met L’Etivaz AOP en witloof
24 min.
Harten van omelet met groenten en Le Gruyère AOP
65 min.
Zonder vlees
Quiche met Gruyère AOP, venkel en bleekselder
Zonder vlees
Wafels met fijne kruiden en Gruyère AOP
19 min.
Bruschetta’s met Vacherin Fribourgeois AOP en grisonvlees
30 min.
BROODJES MET KRUIDEN VAN DE VALLEI EN ZANDDEEGKOEKJES MET LE GRUYÈRE AOP CLASSIC, GEDROOGDE BERGBLOEMEN EN SMOKY MIX