Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Tomme Vaudoise gepaneerd in een kruidenkorstje
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
24
min.
Delen
Delen
Cook/bake time24 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Vinaigrette met mosterd en honing
1 el balsamicoazijn
1 el vloeibare honing
1 el dijonmosterd
2 el olijfolie
2 el bloem
1 ei
3 el paneermeel
1 tl van elk: karwijzaad, sesamzaad, korianderpoeder, paprika
2 el van elk: gehakte peterselie, amandelpoeder
4 Tommes Vaudoises
1 el olijfolie
zout, peper
Afwerking
1 handje van elk: waterkers, veldsla, lollo rossa, …
kwartjes citroen
Voorbereiding
Vinaigrette met mosterd en honing
Meng in een kom de balsamicoazijn met de honing, de mosterd, zout en peper. Voeg vervolgens al roerend de olijfolie toe. Zet apart.
Meng in een ander bord de bloem met zout en peper. Zet apart.
Klop het ei los in een diep bord. Zet apart.
Meng in een derde bord het paneermeel met het karwijzaad, het sesamzaad, korianderpoeder, paprika, peterselie en amandelpoeder. Zet apart.
Verwarm een bakpan. Haal de kaasjes door de bloem, klop de overtollige bloem eraf. Haal ze door het losgeklopte ei en door het paneermeel met de specerijen. Bak de kaasjes 2 minuten aan elke kant.