Warme salade van groene ui, sperzieboontjes en vinaigrette met brood en Sbrinz AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 2 bussels groene ui
  • 400 g sperziebonen
  • 30 g gepelde noten
  • 40 g geraspte Sbrinz AOP
  • 2 plakjes toastbrood, zonder korst
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes basilicum
  • Extra zuivere olijfolie
  • Witte wijnazijn
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Kuis en was de uien en bonen. Stoom, naargelang de grootte, 10 tot 12 minuten.
  2. Maak de sneetjes brood zacht met wat druppeltjes water en een scheutje azijn. Pel de knoflook en meng deze met het zachte brood, de noten en 1,5 dl olijfolie. Doe dit mengsel in een kom, voeg er de Sbrinz AOP aan toe en kruid met peper uit de molen.
  3. Bestrooi de groenten met basilicumblaadjes en serveer warm met de vinaigrette.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept