Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Zwitserse alpenmacaroni op de wijze van Gruyères
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
25
min.
Delen
Delen
Cook/bake time25 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
750 ml groentebouillon
1 ui, in dunne plakjes gesneden
350 g macaroni
40 g boter
250 g dubbele room 45% of zure room
150 g Le Gruyère d’Alpage AOP, geraspt
2 el bieslook, versnipperd
2 el lente ui, fi jngesneden
zout, peper
Voorbereiding
Vul een pan met groentebouillon. Voeg er wat zout aan toe. Roer de uien er door. Breng aan de kook. Zet het vuur laag. Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
Doe de pasta en de uien in een kom en meng met de boter, de room en de geraspte kaas.
Houd de bereiding warm. Breng op smaak met wat peper. Bestrooi met bieslook en groene ui.