Zwitserse alpenmacaroni op de wijze van Gruyères

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 750 ml groentebouillon
  • 1 ui, in dunne plakjes gesneden
  • 350 g macaroni
  • 40 g boter
  • 250 g dubbele room 45% of zure room
  • 150 g Le Gruyère d’Alpage AOP, geraspt
  • 2 el bieslook, versnipperd
  • 2 el lente ui, fi jngesneden
  • zout, peper

Voorbereiding

  1. Vul een pan met groentebouillon. Voeg er wat zout aan toe. Roer de uien er door. Breng aan de kook. Zet het vuur laag. Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Doe de pasta en de uien in een kom en meng met de boter, de room en de geraspte kaas.
  3. Houd de bereiding warm. Breng op smaak met wat peper. Bestrooi met bieslook en groene ui.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept