Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Balletjes Tomme Vaudoise in een jasje van pistachenoot

  • Zonder vlees
  • (4 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 12 tot 14 balletjes

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 2 Tommes Vaudoises (100 g elk)
  • 50 g zachte boter
  • 3 el gehakte bieslook
  • 1 kl olijfolie
  • 100 g gemalen pistachenoten
  • Peper en zout

Voorbereiding

  1. Mix met de keukenrobot de Tommes Vaudoises met de boter, peper en zout. Stort uit in een kom. Voeg de bieslook toe. Zet 45 minuten in de koelkast.
  2. Strooi de stukjes pistachenoot in een bord. Schep de kaas met een geoliede eetlepel en vorm balletjes met uw handen. Rol ze vervolgens door de pistachenoten. Zet 1 uur in de koelkast.
  3. Verdeel de balletjes over aperitiefkommetjes of lepels.
Bereidingstip

Tip: Maak de balletjes een dag van tevoren en bewaar ze in een hermetisch afgesloten doos.

Aanbeveling

Lekker met olijven, rauwe groenten.

Kaas in dit recept

Tomme Vaudoise

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.