Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bordje peer met L'Etivaz AOP

  • 15 min. Bereidingtijd, 3 min. Kooktijd, 18 min. Totale tijd
  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 150 g L'Etivaz AOP
  • 4 peren
  • 100 g gemengde ongezouten noten en gedroogde vruchten
  • 10 cl honing
  • 5 cl balsamicoazijn
  • 1 citroen

Voorbereiding

  1. Begin met het bereiden van de saus. Verwarm het balsamicoazijn in een kleine steelpan met de honing gedurende 2 tot 3 minuten. Draai het vuur uit en dek af.
  2. Schil de peren (besprenkel ze lichtjes met citroensap tegen het verkleuren). Snijd ze in kwarten.
  3. Schik de vier kwarten peer mooi op een bord, samen met wat gedroogde vruchten en noten.
  4. Snijd de L'Etivaz AOP met een dunschiller boven het bord om krullen te maken en overgiet alles met de nog lauwe, gekarameliseerde saus.

Kaas in dit recept

L'Etivaz AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.