Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bruschetta’s met Vacherin Fribourgeois AOP en grisonvlees

  • 15 min. Bereidingtijd, 4 min. Kooktijd, 19 min. Totale tijd
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 8 sneetjes stokbrood (1,5 cm dik)
  • 8 plakken Vacherin Fribourgeois AOP
  • 2 el fijngehakte bieslook
  • 8 plakken grisonvlees
  • Peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de grill van de oven voor. Wrijf de sneetjes stokbrood in met knoflook. Toast ze in de broodrooster.
  2. Leg de toastjes op een bakplaat. Garneer ze met Vacherin Fribourgeois AOP.
  3. Gratineer 3 tot 4 minuten.
  4. Verdeel de bruschetta’s over de borden. Bestrooi met bieslook. Kruid met peper. Versier met het grisonvlees.

Kaas in dit recept

Vacherin Fribourgeois AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.