Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Feuilletés van Etivaz AOP, saus van porto en rode bessen

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 feuilletés

  • 1 dl kalfsfond
  • 1 dl groentebouillon
  • 1 dl rode porto
  • 4 el rodebessengelei
  • 2 el suiker
  • geraspte schil van 1 sinaasappel
  • 1 pijpje kaneel
  • 2 el gedroogde veenbessen
  • 1 rol bladerdeeg, kant-en-klaar
  • 150 g Etivaz AOP, in staafjes van 6 x 3 cm

Voorbereiding

  1. Porto en rode bessensaus: kook in een stoofpan met dikke bodem de kalfsfond, de bouillon, de porto, de suiker, de sinaasappelrasp, de kaneel en de veenbessen tot ongeveer 2/3 in, tot een stroperige saus. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Zet apart.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het deeg uit op het werkblad. Snij rechthoeken van 8 x 4 cm. Plaats midden op elke rechthoek een staafje Etivaz AOP. Vouw de randen naar binnen. Bak gedurende ongeveer 12 minuten in de oven.
  3. Verdeel de feuilletés over de borden. Lepel er wat porto en rode bessensaus over.
  4. Serveer met een salade van jonge sla en bieten.

Viedo

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.