Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Fondue met 4 Zwitserse kazen, crumble van Grisonvlees

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Crumble van Grisonvlees:
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 sjalotjes, fijngehakt
  • 200 g Grisonvlees, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, in 2
  • 5 dl Fendantwijn of andere droge witte wijn
  • 200 g Appenzeller®
  • 200 g Gruyère AOP
  • 200 g Vacherin Fribourgeois AOP
  • 200 g Emmentaler AOP
  • 4 el maiszetmeel/maizena
  • zout, peper

Voorbereiding

  1. Crumble van Grisonvlees: fruit in een bakpan met antikleeflaag/antiaanbaklaag het knoflook, de sjalot en het Grisonvlees.
  2. Wrijf de fonduepan in met het knoflook. Giet de wijn in de fonduepan. Breng aan de kook. Voeg als de wijn tegen het kookpunt ligt de met het maiszetmeel/maizena, de Appenzeller®, Gruyère AOP, Emmentaler AOP, en Vacherin Fribourgeois AOP beetje bij beetje al roerend toe. Voeg zout en peper toe.
  3. Bestrooi de fondue met de crumble van Grisonvlees.
Aanbeveling

Heerlijk met in blokjes gesneden oud brood, uitjes en augurken.

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.