Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Frietjes van wortelgroenten geroosterd met krullen van l'Etivaz AOP

  • 15 min. Bereidingtijd, 35 min. Kooktijd, 50 min. Totale tijd
  • Zonder vlees
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
  • 150 g knolselderij, in staafjes gesneden
  • 2 rode uien, in partjes gesneden
  • 150 g wortels, in staafjes gesneden
  • 3 zoete aardappelen, in staafjes gesneden
  • 2 pastinaken, in staafjes gesneden
  • 12 teentjes knoflook, ongepeld
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl tijm
  • Peper en zout

Garnituur

  • L'Etivaz AOP, in linten

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng in een grote kom de knolselderij, rode uien, wortels, zoete aardappelen en pastinaak. Voeg de knoflookteentjes toe. Overgiet met olijfolie. Voeg peper en zout toe. Bestrooi met tijm. Meng goed.
  3. Leg de groenten in één laag op een bakplaat. Bak 35 tot 45 minuten of tot de groenten zacht zijn. Versier met de l'Etivaz AOP.
  4. Variant: neem andere groenten naargelang het seizoen.

Kaas in dit recept

L'Etivaz AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.