Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Fusilli met spinazie, pijnboompitten en Gruyère

  • Vegetarisch
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 400 g fussili (spiraalvormige noedels)
  • 1 sjalot, in reepjes gesneden
  • 1 knoflookteentje, in plakjes gesneden
  • 50 g boter
  • 400 g fijne spinazie
  • Zout, zwarte peper uit de molen
  • 30 g pijnboompitten, geroosterd
  • 100 g Gruyère AOP, geraspt

Voorbereiding

  1. Fusilli in kokend zout water al dente koken en afgieten.
  2. Sjalot en knoflook in de boter fruiten. Spinazie toevoegen, op smaak brengen, bakken totdat hij is geslonken en dan in een zeef laten afdruipen.
  3. De fusilli met de spinazie mengen. Op voorverwarmde borden schikken en met pijnboompitten en Gruyère bestrooien.

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.