Kaascookies

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
30 min.
Cook/bake time 30 min.

Ingrediënten

Voor ca. 36 stuks

  • 150 g boter, zacht
  • 1/4-1/2 tl zout (al naargelang het zoutgehalte van de Sbrinz)
  • 1 eiwit, geklopt
  • 100 g walnoten, gehakt
  • 150 g rijpe Sbrinz AOP, geraspt
  • peper, cayennepeper, paprika
  • 100 g meel
  • 1/2 tl bakpoeder
  • ca. 18 walnoothelften, gehalveerd

Voorbereiding

  1. Boter en zout tot schuim kloppen. Alle ingrediënten mengen en de kruiden toevoegen. Meel en bakpoeder erin zeven en goed omroeren.
  2. Van het deeg walnoot-grote bolletjes met voldoende onderlinge afstand op een met bakpapier beklede bakplaat leggen en daarop een kwart walnoot zetten.
  3. In het midden van de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 15 minuten bakken. Warm of koud serveren.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept