Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Kaascookies

  • Vegetarisch
  • (5 Sterren/2 Stemmen)

Ingrediënten

Voor ca. 36 stuks

  • 150 g boter, zacht
  • 1/4-1/2 tl zout (al naargelang het zoutgehalte van de Sbrinz)
  • 1 eiwit, geklopt
  • 100 g walnoten, gehakt
  • 150 g rijpe Sbrinz AOP, geraspt
  • peper, cayennepeper, paprika
  • 100 g meel
  • 1/2 tl bakpoeder
  • ca. 18 walnoothelften, gehalveerd

Voorbereiding

  1. Boter en zout tot schuim kloppen. Alle ingrediënten mengen en de kruiden toevoegen. Meel en bakpoeder erin zeven en goed omroeren.
  2. Van het deeg walnoot-grote bolletjes met voldoende onderlinge afstand op een met bakpapier beklede bakplaat leggen en daarop een kwart walnoot zetten.
  3. In het midden van de tot 180 °C voorverwarmde oven ca. 15 minuten bakken. Warm of koud serveren.
Voedingsinformatie

In plaats van walnoten kunt u ook hazelnoten gebruiken.

Kaas in dit recept

Sbrinz AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.