Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Macaroni met 3 Zwitserse kaassoorten

  • 30 min. Bereidingtijd
  • Vegetarisch
  • (5 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g macaroni
  • 1 tl boter
  • 1 handvol/handje peterselie, fijngehakt
  • 150 g Emmentaler AOP, geraspt
  • 1 Tomme Vaudoise, in blokjes
  • 2,5 dl room (vetgehalte 35%)
  • 1 dl groentebouillon
  • 75 g Tête de Moine AOP, in roosjes
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Zet opzij.
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal in met boter. Meng in een schaal de peterselie, de Emmentaler AOP, de Tomme Vaudoise, de room en de bouillon. Voeg de helft van de roosjes Tête de Moine AOP toe en (zout en) peper. Giet het room-kaasmengsel over de pasta en roer goed. Verdeel de pasta over de ovenschaal. Gratineer 12 à 15 minuten in de oven totdat de korst mooi goudgeel is.
  3. Garneer met de resterende roosjes Tête de Moine AOP.

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.