
'Pizza'-sandwich met Emmentaler AOP
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 4 sneetjes toastbrood
- 4 el tomatenpuree
- 4 plakken schouderham
- 100 g Emmentaler AOP, geraspt
- 1 el gedroogde oregano
- 1 mespunt pilipili in vlokken
- 1 handje zwarte olijven, in schijfjes
- Zout, peper
- Garnituur:
- Takjes notensla/rucola
Voorbereiding
- Verwarm de grill van de oven voor. Plaats de sneetjes brood op het werkblad. Verdeel de tomatenpuree en de plakken ham over het brood. Steek met een uitsteekring schijven uit van 10 cm doorsnee.
- Bestrooi met Emmentaler AOP. Bestrooi met oregano en pilipili. Voeg zout en peper toe. Voeg schijfjes zwarte olijf toe. Gril gedurende ongeveer 4 minuten in de oven.
- Verdeel over de borden. Garneer met notensla/rucola.
Kaas in dit recept
