Raclette-omelet

0.0 Sterren / 0 Stemmen
25 min.
Cook/bake time 25 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 eieren
  • 6 el melk
  • 1 tl zout
  • Braadboter (om te braden)
  • 1-2 uien, in fijne reepjes
  • 1-2 paar Wiener worstjes, in fijne schijfjes gesneden
  • 200 g diepgevroren erwten, ontdooid
  • 100-200 g raclettekaas, in blokjes gesneden
  • Raclette en fondue-kruiden
  • Peper uit de molen of Swiss Alpine Herbs 'Raclette en fondue'

Voorbereiding

  1. Eieren, melk en zout mengen.
  2. Oven instellen op 60 °C.
  3. Braadboter in een braadpan met antikleeflaag verhitten. ¼ ui met Wiener worstjes en erwten fruiten. ¼ omeletmassa toevoegen. ¼ raclettekaas erover strooien, bij matige hitte laten stollen, zodat het oppervlak nog een beetje vochtig is. Een keer dichtklappen en in de oven warmhouden. Resterende omeletten uitbakken.
Bon
Appétit