Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Staafjes in gedroogd vlees

  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300-400 g groenten, bijv. raapjes, komkommer, koolraap, mierikswortel, venkel, schoongemaakt, in even lange staafjes/reepjes gesneden
  • 250 g kaas, bijv. bergkaas, Emmentaler AOP, in even lange staafjes gesneden
  • Mosterd voor het bestrijken
  • 100 g gedroogd vlees, bijv. 'mostbröckli', rauwe ham

Voorbereiding

  1. Groenten en kaas met een beetje mosterd bestrijken. Bosjes maken van steeds 2 groente- en 1-2 kaasstaafjes en daar 1 plakje gedroogd vlees omheen wikkelen.
  2. In een tupperschaal in lagen leggen. Koel wegzetten totdat het wordt meegenomen.

Kaas in dit recept

Emmentaler AOP

Score

Bron recept

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.