Bloementoasts met Emmentaler AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • 4 plakken Emmentaler AOP
  • 2 el ketchup
  • Takjes bieslook
  • Blaadjes basilicum
  • Takjes tuinkers

Voorbereiding

  1. Bestrijk de toasts met ketchup. Beleg met de plakken Emmentaler AOP.
  2. Steek met behulp een speciale uitsteekvorm de vorm van een gezicht uit de toasts.
  3. Plaats de toasts op een plank. Maak de steeltjes van de bloemen met takjes bieslook en blaadjes basilicum. Plaats op de top enkele takjes tuinkers om het haar te vormen.
Bereidingstip

Heb je geen uitsteekvorm in de vorm van een gezicht, maak dan schijven met een ronde uitsteekvorm, druk de ogen met de achterkant van een potlood en de mond met een dunschiller.

Bon
Appétit

Kaas in dit recept