Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
38 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
15 min.
Ingrediënten
Voor 4 personen
Vinaigrette van walnootolie
2 el rode wijnazijn
Sap van ½ citroen
1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
1 el walnootolie
80 g Bündnerfleisch
4 rolletjes van L’Etivaz AOP
peper
Garnituur
1 handvol rucola
Voorbereiding
Vinaigrette van walnootolie
Meng in een kom de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes. Voeg de walnootolie toe. Voeg peper toe. Bewaar het op een koele plaats.
Plaats de Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel de rolletjes van L'Etivaz AOP
Garnituur
Plaats de rucola in het midden van de borden. Besprenkel met vinaigrette van walnootolie.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
L'Etivaz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Zonder vlees
Kruiden-kaassoufflé
60 min.
Zonder vlees
Gegratineerde aubergines gevuld met vijgen en Gruyère AOP Réserve, geserveerd met tagliatelle met munt
Geroosterd boerenbrood met Tête de Moine AOP
30 min.
Zonder vlees
Financiers met gedroogde vijgen en Tête de Moine AOP
Zonder vlees
Koude mousse met venkel en een roosje Tête de Moine AOP
40 min.
Wraps met erwtjes en Gruyère AOP