Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Peren-raclette-gratin
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
30 min.
Delen
Delen
Delen
Delen
Cook/bake time
30 min.
Ingrediënten
Voor 2 personen
400-500 g in de schil gekookte en gepelde aardappelen
50 g plakken rauwe ham, in stukken gesneden
2 peren, schoongemaakt, desgewenst geschild en in stukken gesneden
1 el gehakt bieslook
200 g raclettekaas Raclette Suisse® in plakken, gehalveerd
Peper
Paprika
Voorbereiding
Aardappelen halveren. Met het snijvlak naar boven in een ovenschotel leggen. Met ham, peren, bieslook en raclettekaas beleggen. Op smaak brengen.
In het bovenste gedeelte van de tot 250 °C voorverwarmde oven ca. 10 minuten bakken.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Raclette du Valais AOP
Raclette Suisse®
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
25 min.
Rigatoni met geplette tomatenen palmkool, crumble van oregano en Le Gruyère AOP
30 min.
Sandwich van stokbrood met kip, appel en Tomme Vaudoise
Focaccia met Gruyère AOP
80 min.
Zonder vlees
Smeazza
Zonder vlees
Geroosterde butternutpompoen met krullen Sbrinz AOP
Zonder vlees
Koude mousse met venkel en een roosje Tête de Moine AOP