Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Quesadilla’s met Emmentaler AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Delen
Gemakkelijk
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
8 tortilla’s
250 g Emmentaler AOP, geraspt
4 lente-uitjes, gehakt
8 sneetjes schouderham, ontvet
Zout, peper
Voorbereiding
Leg 4 tortilla’s op het werkblad. Bedek ze rijkelijk met Emmentaler AOP tot op ½ cm van de rand. Bestrooi met lente-uitjes. Leg de sneetjes ham erop. Bedek met de resterende tortilla’s.
Bak elke quesadilla 2 minuten aan de ene kant en 1 minuut aan de andere kant in een antikleefpan.
Snijd de quesadilla’s in 8. Verdeel ze over de borden.
Heerlijk met een slaatje van tomaat, komkommer en rode ui...
Bereidingstip
Je kan de tortilla’s warm bewaren in aluminiumfolie of een voorverwarmde oven op 160°C.