Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Ramequins met L’Etivaz AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Gemakkelijk
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
1 eetlepel boter
300 g oud stokbrood, in dobbelsteentjes
200 g L’Etivaz AOP, in plakjes
2 eieren
2,5 dl melk
1 mespuntje nootmuskaat
Zout, peper
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de ramequins. Vul ze afwisselend met een laagje van dobbelsteentjes brood en een laagje L’Etivaz AOP. Zet opzij.
Kluts de eieren en meng ze met de melk. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
Giet dit mengsel op het brood. Bak au bain-marie gedurende 20 minuten.
Heerlijk met een slaatje van veldsla en witloof met mosterdvinaigrette.