Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
‘Rebibes’ van Etivaz AOP gevuld met asperges en gerookte eend
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
24 groene en witte miniasperges, gestoomd en uitgelekt
4 ‘rebibes’ of kaasrolletjes van Etivaz AOP
4 plakjes gerookte eend
Garnituur
Takjes kervel
Een straaltje olijfolie
Voorbereiding
Stop 6 asperges in elk rolletje Etivaz AOP.
Rol er een plakje gerookte eend omheen.
Verdeel de gevulde ‘rebibes’ over een bord. Versier met takjes kervel en overgiet met een straaltje olijfolie.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
L'Etivaz AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
Flammkuchen met Vacherin Fribourgeois AOP
18 min.
Fondue met 3 kazen: Le Gruyère AOP Classic, Le Gruyère AOP d'Alpage en Vacherin Fribourgeois AOP
55 min.
Gratin van macaroni en Tilsiter streusel
Kleine strudels uit Oost-Zwitserland
Zonder vlees
Gegratineerde broodsneetjes met Gruyère AOP en geraspte wortelen
30 min.
‘Power bowl’ met Emmentaler AOP