Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Tartaar met Emmentaler AOP
ScoreYour rate
0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
2 el hazelnoten
250 g Emmentaler AOP
1 kleine rode paprika
100 g gedroogde abrikozen
1-2 lente-uitjes
125 g halfvolle plattekaas
1 el mosterd
1 el marjolein
Zout, peper
Voorbereiding
Bak de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof. Snijd de Emmentaler AOP, paprika en abrikozen in kleine blokjes van 1 cm. Hak de lente-uitjes met het loof fijn.
Meng de plattekaas, mosterd en marjolein. Doe alle ingrediënten bij de plattekaas, kruid met zout en peper en meng goed.
Bekleed 4 koppen met huishoudfolie, vul ze met tartaar van Emmentaler AOP en druk wat aan. Draai de koppen om op de borden en haal ze samen met de folie weg.