Tartaar met Emmentaler AOP

0.0 Sterren / 0 Stemmen
Zonder vlees

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 2 el hazelnoten
  • 250 g Emmentaler AOP
  • 1 kleine rode paprika
  • 100 g gedroogde abrikozen
  • 1-2 lente-uitjes
  • 125 g halfvolle plattekaas
  • 1 el mosterd
  • 1 el marjolein
  • Zout, peper

Voorbereiding

  1. Bak de hazelnoten in een pan zonder vetstof en hak ze grof. Snijd de Emmentaler AOP, paprika en abrikozen in kleine blokjes van 1 cm. Hak de lente-uitjes met het loof fijn.
  2. Meng de plattekaas, mosterd en marjolein. Doe alle ingrediënten bij de plattekaas, kruid met zout en peper en meng goed.
  3. Bekleed 4 koppen met huishoudfolie, vul ze met tartaar van Emmentaler AOP en druk wat aan. Draai de koppen om op de borden en haal ze samen met de folie weg.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept