Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Schweiz
Suisse
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Vacherin Mont d'Or AOP in de oven
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Zonder vlees
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 2 personen
1 Vacherin Mont d'Or AOP in zijn doos
1 dl droge witte wijn
1 teentje knoflook
Gekookte aardappelen (hoeveelheid afhankelijk van ieders eetlust) of croutons
Voorbereiding
Dek de doos af met een vel aluminiumfolie.
Leg het teentje knoflook op de Vacherin Mont d'Or AOP en prik de kaas in met een vork, zoals bij deeg. Giet de droge witte wijn erover.
Zet 25 minuten in de oven. De warme Vacherin Mont d'Or AOP is klaar.
Lepel uit en serveer bij aardappelen in de schil.
De warme Vacherin Mont d'Or AOP is ook heerlijk als een kaasfondue met croutons.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
Vacherin Mont-d'Or AOP
Weitere Inspirationen
Alles bekijken
25 min.
Brochettes met Tête de Moine AOP met vijg en sinaasappel gekaramelliseerd met honing en tijm
Focaccia met Gruyère AOP
40 min.
Zonder vlees
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
40 min.
Aardappels à la risotto met champignons en Tête de Moine AOP
32 min.
Zonder vlees
Clafoutis au Vacherin Fribourgeois AOP
30 min.
Zonder vlees
Scones met Emmentaler AOP