Terug
Over Switzerland Cheese Marketing
nl
Taal
Vlaams
Français
Vlaams
Land
België
België
Danmark
Deutschland / Österreich
Espanya
España
France
International / English
Italia
Nederland
Norge
Portugal
Schweiz
Suisse
Suomi
Sverige
Svizzera
Россия
日本
zoeken
menu
Kazen uit Zwitserland
Overzicht
Inspiratie
Overzicht
Storyroom
Overzicht
Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Zwitserse Alpenmacaroni met L’Etivaz AOP
Score
Your rate
0.0
Sterren
/
0
Stemmen
Delen
Delen
Delen
Delen
Ingrediënten
Voor 4 personen
500 g macaroni
1 ui, in dunne ringen gesneden
Bakboter
4 eetlepels droge vermout (bv. Noilly Prat)
2 dl room
200 g L'Etivaz AOP, geraspt
Zout, peper, cayennepeper
1 bosje bieslook, fijn geciseleerd
Voorbereiding
Kook de macaroni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water en giet af.
Bak de uien in boter, blus met vermout, stoof kort.
Voeg de room toe en breng aan de kook.
Doe de kaas erbij, laat smelten en kruid.
Meng de pasta en saus met de geraspte L’Etivaz AOP. Bestrooi met bieslook en serveer warm.
Roer kleine blokjes gekookte of rauwe ham door de saus.
Bon
Appétit
Kaas in dit recept
L'Etivaz AOP