Geniet van een heerlijk zondags ontbijt of zondagse brunch met Zwitserse kaas

Velen van ons kunnen zich geen ontbijt inbeelden zonder kaas. Maar misschien ben je iemand die meer van een brunch houdt? Dan vind je hier leuke ideeën. En wat dacht je ervan om bij de brunch een zelfgemaakt brood te serveren?

Meer lezen
Tien- en vieruurtje: anders met Zwitserse kaas

Deze tussendoortjes bezorgen je de nodige energie tot de volgende maaltijd. Vooral mensen die geen ontbijt nemen, kijken uit naar een voedzaam tussendoortje tijdens de ochtendpauze. Het vieruurtje onderdrukt het hongergevoel. Vooral voor schoolkinderen zijn evenwichtige snacks essentieel. Evenwichtig, maar niet saai.

Meer lezen
Een gezonde lunch met Zwitserse kaas

Zwitserse kaas maakt integraal deel uit van een heerlijke, evenwichtige lunch, of het nu om een traditionele bereiding gaat of een recept uit de wereldkeuken. Het maakt niet uit of je weinig tijd hebt om te genieten van een lekker zelfgemaakt gerechtje, of dat nu thuis, onderweg of op het werk is.

Meer lezen
Zwitserse kaas, altijd een goed idee bij het avondmaal

Als je ‘s avonds honger hebt en iets lekkers wilt eten, is er niets beter dan een voedzame en verrassend lichte maaltijd op basis van kaas. Plezier gegarandeerd!

Meer lezen
Zwitserse kaas bij het dessert

Kaas bij het dessert?

Eet wat kaas na het hoofdgerecht. Puur plezier. Niet alleen heb je dan langer een verzadigd gevoel, maar bovendien bescherm je je gebit tegen cariës. Ruil een klassiek zoet dessert eens om voor een mooi kaasplateau. Je zult er geen spijt van hebben!

Meer lezen