Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Bulgursalade

  • Vegetarisch
  • (1 Sterren/1 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 5 dl groentebouillon
  • 1 kl tomatenpuree
  • 200 g bulgur
  • 2 bosjes radijzen
  • 1 knolselderij
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 200 g Emmentaler AOP
  • 1 citroen
  • 2 el azijn
  • 5 el olijfolie
  • Peper en zout
  • 2 el gedroogde veenbessen

Voorbereiding

  1. Breng de bouillon aan de kook met de tomatenpuree, voeg de bulgur toe en laat met het deksel op de pan wellen gedurende 15 minuten. Laat afkoelen.
  2. Snijd de radijzen in 4, de knolselderij in blokjes en de lente-uitjes met loof in rondjes. Snijd de Emmentaler AOP in staafjes.
  3. Pers het citroensap en maak een saus met het sap, de azijn, olie, peper en zout. Meng vervolgens alle ingrediënten met de saus.

Kaas in dit recept

Emmentaler AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.