Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie

  • 15 min. Bereidingtijd, 38 min. Totale tijd
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Vinaigrette van walnootolie

  • 2 el rode wijnazijn
  • Sap van ½ citroen
  • 1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
  • 1 el walnootolie
  • 80 g Bündnerfleisch
  • 4 rolletjes van L’Etivaz AOP
  • peper

Garnituur

  • 1 handvol rucola

Voorbereiding

Vinaigrette van walnootolie

  1. Meng in een kom de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes. Voeg de walnootolie toe. Voeg peper toe. Bewaar het op een koele plaats.
  1. Plaats de Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel de rolletjes van L'Etivaz AOP

Garnituur

  1. Plaats de rucola in het midden van de borden. Besprenkel met vinaigrette van walnootolie.

Kaas in dit recept

L'Etivaz AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.