
Carpaccio van Bündnerfleisch en rolletjes van L'Etivaz AOP met vinaigrette van walnootolie
- 15 min. Bereidingtijd, 38 min. Totale tijd
Ingrediënten
Voor 4 personen
Vinaigrette van walnootolie
- 2 el rode wijnazijn
- Sap van ½ citroen
- 1 el kappertjes, gespoeld, gehakt
- 1 el walnootolie
- 80 g Bündnerfleisch
- 4 rolletjes van L’Etivaz AOP
- peper
Garnituur
- 1 handvol rucola
Voorbereiding
Vinaigrette van walnootolie
- Meng in een kom de rode wijnazijn en het citroensap met de kappertjes. Voeg de walnootolie toe. Voeg peper toe. Bewaar het op een koele plaats.
- Plaats de Bündnerfleisch in een cirkel op de borden. Verdeel de rolletjes van L'Etivaz AOP
Garnituur
- Plaats de rucola in het midden van de borden. Besprenkel met vinaigrette van walnootolie.
Kaas in dit recept
