Ramequins met Gruyère AOP en Bündnerfleisch

0.0 Sterren / 0 Stemmen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 el boter
  • 4 sneetjes toastbrood
  • 4 plakjes Gruyère AOP
  • 1 mespuntje paprika

Bindmiddel

  • 1 ei
  • 1 dl melk
  • 1/2 kl zout
  • 1 mespuntje nootmuskaat
  • 1 el bieslook, geciseleerd

Garnituur

  • 8 sneetjes Bündnerfleisch

Voorbereiding

  1. Beboter 4 ramequins. Maak cirkels in de sneetjes brood met een uitsteekvorm. Doe hetzelfde met de plakjes Zwitserse Gruyère AOP. Leg de Gruyère AOP op het brood en schik het geheel in de ramequins. Bestrooi met paprika. Zet opzij.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts het ei met de melk, zout en nootmuskaat. Voeg de gehakte bieslook toe. Verdeel dit mengsel in de ramequins. Bak ongeveer 20 minuten in de oven.
  3. Garneer met de sneetjes Bündnerfleisch.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept