Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Vacherin Mont d'Or AOP in de oven

  • Vegetarisch
  • (2.7 Sterren/3 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 1 Vacherin Mont d'Or AOP in zijn doos
  • 1 dl droge witte wijn
  • 1 teentje knoflook
  • Gekookte aardappelen (hoeveelheid afhankelijk van ieders eetlust) of croutons

Voorbereiding

  1. Dek de doos af met een vel aluminiumfolie.
  2. Leg het teentje knoflook op de Vacherin Mont d'Or AOP en prik de kaas in met een vork, zoals bij deeg. Giet de droge witte wijn erover.
  3. Zet 25 minuten in de oven. De warme Vacherin Mont d'Or AOP is klaar.
  4. Lepel uit en serveer bij aardappelen in de schil.
  5. De warme Vacherin Mont d'Or AOP is ook heerlijk als een kaasfondue met croutons.

Kaas in dit recept

Vacherin Mont-d'Or AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.