Goulash van cervela met Tilsiter en krokant brood

0.0 Sterren / 0 Stemmen
60 min.
Cook/bake time 60 min.

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 cervela’s, zonder vel, in staafjes van ong. 5 cm
  • Een beetje bakboter
  • 1 ui, in kleine partjes
  • 500 g vastkokende aardappelen, in partjes
  • 2 rode uien, in stukken
  • 2 knoflooktenen, gehakt
  • 2 kl tomatenpuree
  • 1 el piment- of paprikapoeder
  • 3 ½ dl vleesbouillon
  • Zout, pimentpoeder, naar smaak
  • 250 g Tilsiter (groen), in blokjes
  • 2 el bieslook, fijngehakt

Voorbereiding

  1. Bak de cervela’s zonder vetstof toe te voegen aan alle kanten gedurende ongeveer 5 minuten en haal van het vuur.
  2. Verwarm de bakboter in dezelfde koekenpan, stoof de ui, de aardappelen en paprika gedurende ongeveer 3 minuten. Voeg de knoflook, tomatenpuree en het pimentpoeder toe en laat nog 2 minuten garen.
  3. Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur lager, laat nog 15 minuten op een zacht vuur garen met het deksel op de pan. Voeg de cervela toe, laat nog 2 minuten sudderen en kruid bij.
  4. Voeg de Tilsiter toe, dek de pan af en laat de kaas smelten.
  5. Bestrooi met bieslook.
Bon
Appétit

Kaas in dit recept