Website slechts in beperkte mate beschikbaar
Schakel cookies in om de website volledig te kunnen gebruiken.

Pittige cole slaw

  • 45 min. Bereidingtijd, 45 min. Totale tijd
  • Zonder vlees
  • (0 Sterren/0 Stemmen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pittige saus

  • 125 g roeryoghurt
  • 1 el van elk : mayonaise, Dijon mosterd, rijstazijn
  • 2 el chilisaus
  • 150 g witte kool, in fijne reepjes
  • Sap van 1 citroen
  • 1 snuifje suiker
  • 2 wortels, geraspt
  • 1 rode ui, in dunne plakjes
  • 2 lente-uitjes, fijngesneden
  • 1 Thaise chili, van zaadjes ontdaan en fijngesneden
  • Zout, peper

Afwerking

  • Dunne reepjes Gruyère Classic AOP

Voorbereiding

Pittige saus

  1. Meng in een kom de yoghurt, de mayonaise, de Dijon mosterd, de rijstazijn, de chilisaus en zout. Koel bewaren.
  1. Meng in een andere kom de witte kool met het citroensap en de suiker. Hou apart gedurende 30 minuten.
  2. Voeg daarna de wortelen, de rode ui, de lente-uitjes, het chilipepertje, zout en peper toe. Meng goed. Verdeel over kommen. Werk af met reepjes Gruyère AOP.
Voedingsinformatie

Gemakkelijk

Kaas in dit recept

Le Gruyère AOP

Score

Overzicht recepten

Cookies op deze website: onze website maakt gebruik van cookies zodat wij en onze partners je kunnen herkennen en begrijpen hoe je onze website gebruikt. Door gebruik te maken van onze website stem je ermee in dat wij cookies gebruiken. Meer informatie.